Új Renault ARKANA

letoltes.jpg

INDÍTSD VELÜNK AZ ÉVET!

RENAULT ARKANA MODELLEK KÉSZLETRŐL, ÁRGARANCIÁVAL, 

2022-ES ÁRON!

ajánlatkérés

 

kezdő listaár 11 999 000 Ft

Részletes ajánlatért hívja kollégáinkat!

+36 20 800 9856

+36 20 916 82 02

válasszon készletről!

árlista letöltése

arkana-website.jpg

 

A SPORTOS ÉS TÁGAS HIBRID SUV

Karcsú vonalvezetés, emelt hasmagasság, óriási kényelem... az Új Arkana elegáns, dinamikus és robusztus kialakítása egyedi dizájnt kölcsönöz az autónak.

Az autó R.S. Line verziója még karakteresebb kialakítású: egyedi Vérnarancs fényezés, sportos hűtőrács, vörös díszítőelemmel ellátott egyedi felnik és dupla kipufogócső: hagyja magát elcsábítani…

Részletes ajánlatért hívja kollégáinkat!

+36 20 800 9856, +36 20 916 82 02

CSENDES MŰKÖDÉS, GYORS REAKCIÓKÉPESSÉG, KIVÁLÓ MENETDINAMIKA...


Új Arkana E-TECH Hybrid

Az Új Arkana E-TECH Hybrid felvillanyozza a mindennapjait! Városban akár az idő 80%-ában is tisztán elektromos üzemmódban vezethet a F1® világából származó, innovatív E-TECH technológiának köszönhetően. Élvezze a csendes és kényelmes vezetést, miközben a hagyományos, azonos kategóriájú benzinmotorokhoz képest akár 40%-kal* alacsonyabb üzemanyagfogyasztást érhet el.


A regeneratív fékrendszernek köszönhetően nincs szükség se kábelekre, se töltőkre, mivel az Új Arkana használat közben tölti saját magát. 

 

további információk az E-Tech hybrid technológiáról

arkana.jpg

A RENAULT INNOVATÍV RENDSZEREIVEL MINDIG MAXIMÁLIS KÉNYELEMBEN ÉS BIZTONSÁGBAN UTAZHAT


arkana-systeme.webp
arkana-multi-sense.webp

 

RENAULT DRIVE vezetéstámogató rendszerek

RENAULT PILOT Forgalmi és Autópálya Asszisztens, hátsó keresztirányú forgalomfigyelés, Renault Park Assist félautomata parkolóasszisztens... Teljes kényelemben és maximális biztonságban vezethet, hiszen a RENAULT DRIVE vezetéstámogató technológiák segítséget nyújtanak végig az utazás során. Készen áll az indulásra? 

 

RENAULT LINK multimédia rendszer

Az Apple CarPlay™ és az Android Auto™ alkalmazásokkal is kompatibilis multimédia rendszerhez egyszerűen hozzákapcsolhatja az okostelefonját, így könnyedén elérheti az alkalmazásokat és az online szolgáltatásokat az Új Arkana beépített 9,3’’-os képernyőjén keresztül.

 

 

MULTI-SENSE rendszer

Motorreakció- és hangzás, szervokormány viselkedése, hangulatvilágítás kiválasztása, digitális műszeregység személyre szabása... A MULTI-SENSE rendszer segítségével 3 vezetési mód közül választhat (MySense, Eco és Sport), így kedve szerint szabhatja személyre utazásait. 

 

Részletes ajánlatért hívja kollégáinkat!

+36 20 800 9856

+36 20 916 82 02

*Az ajánlat a 2023. január 1. és február 28 között megrendelt és átadott Arkana modellekre érvényes a készlet erejéig vagy visszavonásig. Renault Arkana vegyes fogyasztás l/100 km: 5,8 – 5,9 CO2-kibocsátás g/km: 130 -133. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.

Márkáink