Elektromobilitás

A TELJES ELEKTROMOS ÉS HIBRID MOTORVÁLASZTÉK

Elektromos, hibrid és plug-in hibrid technológiáinknak köszönhetően még sosem volt ennyire egyszerű a környezetkímélő közlekedés. 


Fedezd fel a hibrid hajtás által nyújtott páratlan élményt!

100% elektromos: Zoe

 

Elektromos technológiánk a több évtizedes szakértelmünk gyümölcse, amely rendkívül nagy hatótávolságot és kiváló vezetési élményt biztosít Önnek. Közlekedjen az utakon zaj és kibocsátás nélkül, gazdaságosan! Ezt garantálják az európai piacon is vezető elektromos járműveink.

megismerem az elektromos technológiát!

E-Tech plug-in hybrid: tölthető autók

 

Közlekedjen a mindennapok során 100%-ig elektromos üzemmódban, a hosszabb utakra pedig induljon el kiterjesztett hatótávval az E-Tech hybrid kombinált üzemmódjában!

megismerem az E-Tech plug-in hybrid technológiát!

E-Tech Hybrid: töltést nem igénylő autók

 

Használja ki az elektromos technológia előnyeit: gyors reakciók és könnyű gyorsítás, gazdaságos üzemanyag-fogyasztás és alacsonyabb CO2-kibocsátás... Fedezze fel újra a vezetés örömét a töltést nem igénylő hibrid technológiánkon keresztül! 

megismerem az E-Tech Hybrid technológiát!

 

 

Jelentkezem tesztvezetére
 

HÍVJA ÉRTÉKESÍTŐ KOLLÉGÁNIKAT!
+36 20 800 9856, +36 20 916 8202

 

 

Töltési megoldások elektromos- vagy plug-in hibrid meghajtású Renault autójához

Töltési megoldásainkat úgy fejlesztettük ki, hogy megkönnyítsék a mindennapokat. Töltőcsomag ajánlataink célja, hogy megbízható és hatékony megoldást találjon az otthon történő elektromos- vagy plug-in hibrid autó töltésre. Tekintse meg ajánlatainkat és válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt.

érdekel a kínálat

nouvelle-zoe-recharge-domicile.jpg.jpg

FEDEZZE FEL A HIBRID ÉS TELJESEN ELEKTROMOS MODELLJEINKET!

 

elektromos_modellek.jpg

 

Elektromos autók: Zoe, Kangoo E-Tech Electric., Master E-Tech Electric

megnézem

clio_e-tech.jpg

 

E-Tech Hybrid és Plug-in Hybrid modellek

megnézem

renault_ragne.jpg

 

Fedezze fel személyautó kínálatunkat

fedezze fel

 

ÚJ RENAULT MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC

 

 

a vezetés szerelmeseinek

Eljött egy új autós időszámítás. Az új Renault Megane E-Tech 100% electric révén a vegytiszta érzelem és a technológiai szakértelem összhangban kínál újító mobilitási élményt. Ezekhez a találkozásokhoz csak ki kellett tolni korlátainkat. Megtettük.

letisztult dizájn

Minden stílus kérdése. A Renault Megane E-Tech 100% electric stílusa mesteri. Egy kompakt ferdehátú testét ötvözi a crossover stílussal – a sportos és aerodinamikus vonalvezetés merészséget sugall. A hosszú tengelytávolság és a nagy, 20”-os kerekek egyedülálló személyiséget mutatnak. Megközelítéskor a visszapillantó tükrökbe helyezett izzók a Renault új logóját vetítik a talajra, a karosszéria síkjába simuló kilincsek automatikusan kihajlanak, majd eltűnnek. Tiszta élvezet várja.

Próbád ki a Renault E-Tech túrán

2022. július 4. és július 7. között márkakereskedésünkben!

regisztráció

 

renault-megane_e-tech-2022-1024-29.jpg
Márkáink