Elérhetőségeink

KRISTÓF AUTÓHÁZ

kristof_logo.png

Kristóf Autóház Kft.

Telefonszám: +36 (96) 263-838 
E-mail: [javascript protected email]
Cím: 9300 Csorna, Soproni út 66/H.

GPS koordináták: 47.609924,17.23918

 

 

Nyitvatartás
Értékesítés
Hétfő - Péntek: 8.00-17.00-ig
Szombat: 8.00-12.00-ig

 

Nyitvatartás
Szerviz
Hétfő - Péntek: 8.00-17.00-ig
   
 

 

covid-19.png

A koronavírus járvány miatt kialakult rendkívüli helyzet vonatkozásában cégünk számára nagyon fontos Ügyfeleink kiszolgálása.

Szerviz előjegyzési időpontjainkat továbbra is tartani kívánjuk, ezzel is támogatva Ügyfeleink mobilitását.

A kiszolgálás elvárt színvonalának biztosítása érdekében kérnénk szíves együttműködésüket az alábbiak vonatkozásában:

  • Kérjük, szíveskedjenek a lefoglalt időpontokat betartani, ezáltal is elkerülni a munkafelvételen kialakulandó tömeget.
  • Kollégáink a munkafolyamatokat előkészítik, ezáltal igyekeznek a lehető legrövidebb időre szorítani a közvetlen, személyes kontaktust.
  • Köhögéssel, náthával, légzőszervi tünetekkel, továbbá koronavírus szempontjából fertőzött területekről érkező ügyfeleinket(amennyiben fertőzött területen tartózkodott 14 napon belül) kérjük, mellőzzék a szalon látogatását.
  • A szokásos társasági érintkezés megszokott formáit (pl. kézfogás) mindannyiunk védelme érdekében kérjük mellőzni!
  • Gépkocsi átvétellel kapcsolatban felmerülő kérdéseikre kollégáink szívesen állnak rendelkezésükre online módon, telefonon és e-mailben. Személyes gépjármű átadás/átvétel esetén higiénikus körülményeket biztosítunk, kérés esetén előre egyeztetett helyszínen is átvheti gépjárművét.
  • Az érvényben lévő kormányrendelet értelmében márkakereskedésünkben a maszk viselése kötelező. Kérjük erről nem feledkezzenek meg.
  • Kollégáink a jogszabály által biztosított keretek között szívesen állnak az Önök rendelkezésére, hogy a lehetőségekhez képest a korábbi, megszokott színvonalon tudjunk Önöknek segíteni a felmerülő kérdések, problémák vonatkozásában.
  • Érdeklődjön hozom-viszem szolgáltatáunkról. 
Márkáink