img_20220224_105829.jpg

 

MEDDIG ÉRVÉNYES A LEJÁRT MŰSZAKI? MIÉRT NE KÉSLEKEDJEN?

 

 

Műszaki vizsgához előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Kérjen időpontot MOST!

+36 96 263 838

online szervizbejelentkezés

 

 

img_20220224_110312.jpg

Miért érdemes idejében elvégeztetni a gépjármű műszaki vizsgáztatását? 

  1. Biztonság! A lejárt műszakis autó könnyen lehet, hogy balesetveszélyes állapotban közlekedik az utakon. A kikopott féktárcsáktól kezdve az elromlott fényszórókon át sorolni lehetne a veszélyes hiányosságokat. Jobb nem kockáztatni!

  2. Sok probléma szervizelése az idő előrehaladtával egyre költségesebbé válik, legjobb példa erre talán a karosszéria rozsdásodása. A nehezebben észrevehető hibákra pedig ez hatványozottan igaz.

  3. Időben fogljon időpontot!  Amennyiben Ön előre gondolkodik, úgy az Önnek legmegfelelőbb időben tudja elhozni gépjárművét műszaki vizsgára. Amennyiben nem szeretne kellemetlenséget, a megjelölt műszaki vizsgaidőpont előtt szakembereink kérésére átnézik autóját. Ha valami rejtett hibát találnak akkor árajánlat alapján egyeztetett időpontban elvégzik a szükséges javítást, így autója már rejtett hiba nélkül tud levizsgázni.  A balesetveszélyen túl pedig az esetleges büntetésnek sem örülne túlzottan az ember.

 

 

Előzetes műszaki átvizsgálásra kérjen időpontot MOST!

+36 96 263 838

online szervizbejelentkezés

 

img_20220224_103932.jpg

A műszaki vizsga menete…

  • Bejelentkezés, időpontfoglalás: Ha biztosra akar menni, foglaljon már most időpontot!

  • Éljen az előzetes műszaki átvizsgálás lehetőségével! Ha Ön kéri, a műszaki vizsgáztatást megelőzően átvizsgáljuk autóját annak érdekében, hogy az minden tekintetben megfeleljen a hatósági előírásoknak, és egy figyelmen kívül hagyott hiba miatt ne kelljen újra a zsebébe nyúlnia.

  • Esetleges felmerülő javítások: a gépkocsi műszaki vizsgára történő felkészítését is ránk bízhatja, ez esetben egyedi kedvezményekre is számíthat.

  • Műszaki vizsga: a műszaki vizsga maga, a szükséges papírmunkával együtt kb. 1 órát vesz igénybe. Vizsgadíjakról érdeklődjön kollégáinknál.

  • Egy jó tanács: Ha az időszakos műszaki felülvizsgálatot a forgalmi engedély műszaki érvényességi idejének lejárta előtt legfeljebb 30 napon belül végezzük, akkor a forgalmi engedély hatályának megállapításánál az új érvényességet nem a vizsgálat napjától, hanem a forgalmi engedély időbeli hatályának lejárta napjától kell számítani. Érdemes a vizsga lejárat előtt 2-4 héttel bejelentkezni, így kellő idő áll rendelkezésre a jármű felkészítésére is.

 

 

BÍZD CSAK RÁNK!  ÍGY ELSŐRE SIKERÜL!

Éljen az előzetes műszaki átvizsgálás lehetőségével!

Kérdése van? Hívjon minket! 

+36 96 263 838

online szervizbejelentkezés

 

Márkáink