eredetvizsgalat.png

 

Eredetiségvizsgálat

AKÁR 1 óra alatt!*

img_20220224_104933.jpg

Az eredetiségvizsgálat során megvizsgálják a jármű alvázszámát, motorszámát és rendszámát, azaz a gépjármű egyedi azonosító elemeit. Ezeket, az adatokat összehasonlítják a gyári állapothoz, a kísérő okmányokhoz, és a BM nyilvántartásához képest.

Eredetiségvizsgálat akár 1 óra alatt*!

Kérjen időpontot MOST!

+36 96 263 838

(* Vizsgabázisunk aktuális leterheltségétől függően változhat a várakozási idő.)

img_20220224_104832.jpg

 

Célja, hogy kiszűrje a bűncselekmény útján manipulált járműveket, ezáltal biztonságot nyújt a leendő tulajdonosnak. A jármű valódiságán túl további fontos információt adhat arról, hogy a megvételre kínált jármű ténylegesen rendelkezik-e a meghirdetett műszaki-, technikai- és jogi paraméterekkel.

Az eredetiség vizsgálat díja: hatósági ár,  tehát mindenhol azonos összeget fizetünk érte, függően természetesen a jármű fajtájától.

 

Eredetiségvizsgálat akár 1 óra alatt!

Kérjen időpontot!

+36 96 263 838

 

Mi a teendő, ha használt gépjárművet vásárol?

1. Kötelező-felelősség biztosítás megkötése

  • Használt autón vásárlásakor, az adásvételi szerződés aláírását követően Önnek azonnal új biztosításra lesz szüksége, mivel az előző tulajdonos által kötött kötelező-felelősség biztosítás az adásvétel pillanatában érvényét veszíti!

  • Biztosítás közvetítésben partnerünk a CLB Független Biztosítási Alkusz Kft.clb.png

  • Kínálatunkban megtalálja a hazai biztosítási piac meghatározó szereplőinek ajánlatait.

  • Tapasztalt kollégáink a kötelező-felelősség biztosítás megkötésén túl - az egyedi igényeknek megfelelően – további, gépjáműhöz kapcsolódó kiegészítő biztosításokkal, valamint casco biztosítási ajánlatokkal állnak az ügyfelek rendelkezésére. Biztosításkötéssel kapcsolatban bővebb információt ITT talál.

2. Eredetiségvizsgálat elvégzése

  • Telephelyünkön műszaki vizsgabázis működik, ahol vizsgabiztosaink akár azonnal, minimális várakozási idő alatt elvégzik a szükséges vizsgálatot.

  • A vizsgálat elvégzéséhez kérjük hozza magával: személyes okmányait, az adásvételi szerződést és a gépjármű azonosító okmányait (forgalmi engedély, törzskönyv). Cégek esetén cégkivonat és aláírási címpéldány, valamint meghatalmazás is szükséges.

3. Gépjármű névre írása, azaz a tulajdonos változás nyilvántartásba vétele

  • Ha Ön szeretné megkímélni magát a Kormányablakban történő sorban állástól, vállaljuk a gépjármű névre írásának teljes körű ügyintézését is, rövid határidőn belül.

 

Időpont egyeztetéssel, bővebb információval kapcsolatban keresse munkatársainkat a

06 96 263 838-as telefonszámon,

vagy foglaljon időpontot online!

Márkáink