renault-captur-2018-1280-1c.jpg

 

RENAULT EASY LIFE NAPOK SZEPTEMBER 14. ÉS 18. KÖZÖTT!

RENAULT CAPTUR INTENSE TCe 90 MOST EXTRA FELSZERELTSÉGGEL!

  • Techno&Prémium csomag
  • ülésfűtés
  • city csomag
  • extra metálfény
  • 0% THM finanszírozás
  • 5 év garancia
  • 655 000 Ft árelőny
HASZNÁLJA KI EZT A KIVÉTELES AKCIÓT, MERT CSAK  ÖSSZESEN 120 LIMITÁLT MODELL ÁLL RENDELKEZÉSRE!

Az akció kizárólag 2018. szeptember 14. és 18. között megkötött vevőszerződésekre érvényes a Renault Easy Life napokon!

irjon_nekunk.png

JELENTKEZZ TESZTVEZETÉSRE!  
KÉRJ AJÁNLATOT MÉG MA! TEDD TELJESSÉ AZ ÉLETED!
HÍVD ÉRTÉKESÍTŐ KOLLÉGÁNIKAT!
+36 96 263 838, +36 20 800 9856 

A feltüntetett árelőny a renault.hu oldalon található listaárakból számítandó, MEGANE GrandCoupé Intens TCe 140 FAP és KADJAR Intens TCe 140 FAP  modellekre érvényes szeptember 14-18-ig vagy készlet erejéig, magánszemélyek vásárlása esetén.

A finanszírozási ajánlat fogyasztók részére szól, és a 2018. 09. 14-18. között megkötött szerződésekre érvényes, valamennyi Renault személygépjármű modell esetében, kivéve Twingo. A finanszírozás keretében zárt végű pénzügyi lízing vehető igénybe, forint alapon, referencia-kamatlábhoz kötött változó kamatozással (1 hónapos BUBOR érték alkalmazásával) és változó kamatfelárral. Finanszírozási feltételek: önerő minimum 35 %, elektromos autók esetén 40%, futamidő 24 -48 hónap, a finanszírozás minimum összege 600 000,-Ft. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat, értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A kamat mértéke a referencia-kamatláb módosulásával minden törlesztési időszakban automatikusan módosul, akkor is, ha a kamatfelár mértéke változatlan. A finanszírozó a lízingszerződés teljes futamidejére  Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. Finanszírozó:  UniCredit Leasing Hungary Zrt. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhetőek el. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét.

CAPTUR Intens TCe 90 vegyes fogyasztás l/100 km: 5,4-5,6; CO2-kibocsátás g/km: 123-127,  NEDC BT ciklus. A feltüntetett üzemanyag-fogyasztás, illetve CO2-kibocsátás a mindenkor hatályos szabályok által előírt mérések eredményei. A képek illusztrációk.

Renault Akciók Új Captur
Márkáink
Renault Helios Dacia Helios