KRISTÓF AUTÓHÁZ

Kereskedésünkről

A Renault csornai története 1996 novemberében egy 50 m2-es bemutatóteremmel és kétállásos műhellyel, valamint 3 fő alkalmazottal indult. Évről évre kedveltebbé vált eme Francia márka a Rábaközi Régióban, mely kényelmével, megbízhatóságával, biztonságával nyerte el a vevők bizalmát.

5.jpgA Renault csornai története 1996 novemberében egy 50 m2-es bemutatóteremmel és kétállásos műhellyel, valamint 3 fő alkalmazottal indult. Évről évre kedveltebbé vált eme Francia márka a Rábaközi Régióban, mely kényelmével, megbízhatóságával, biztonságával nyerte el a vevők bizalmát. A növekvő vásárlói igényeket kielégítve, 2001-ben szükségessé vált a bemutató terem megnagyobbítása, illetve újabb szervizállás megépítése és a raktár kibővítése. A Renault folyamatos fejlődésének és a márka népszerűségének köszönhetően, rövid időn belül, már 2005-2006-ban ismételten a bővülés szükségessége került előtérbe. Ezt a jelenlegi telephely adottságai és méretei nem tették lehetővé, ezért szükségessé vált egy nagyobb, frekventáltabb telephely, telek kiválasztása, mely a Soproni úton található Vilmos-Parkra esett.

2008 a Renault márka és kereskedésünk számára is a megújulás éve. A 26 megújuló, vagy teljesen új modellből az idei évben 9 Renault, illetve egy Dacia mutatkozik be. Ezzel egy időben 2008 június 2-án átadásra került a csornai új Renault-Dacia Márkakereskedés. A változás célja, hűséges és leendő vásárlóink bizalmára építve, a megnövekedett ügyfélkör európai környezetben, egyre magasabb színvonalon történő kiszolgálása.

5.jpgA több mint 900 m2-es márkakereskedés kiállítóterme, mely 7-8 új gépjármű bemutatására alkalmas, már a Renault új arculati elemeit vonultatja fel, mely pillanatnyilag egyedülálló Magyarországon. Meglévő szolgáltatásainkat tovább szélesítve, Dácia szalonrésszel, karosszéria műhellyel, műszaki vizsgasorral, mosóval bővítettük.

6 beállásos szervizünk a legmodernebb diagnosztikai és mechanikai eszközökkel szereltük fel, melyben külön helyet alakítottunk ki kishaszon-gépjárművek professzionális javítására. A karosszéria részlegünket jelenleg az egyik legkorszerűbb Autorobot húzató paddal láttuk el, mely lehetővé teszi a rövid határidejű, gyors és minőségi karosszéria munkák vállalását.

Új létesítményünkben a gépjárműápolás valamennyi formáját vállalni tudjuk a legújabb környezetkímélő anyagokkal.

Az új helyen szeretnénk továbbra is megtartani cégünk családias légkörét, mely mindig jellemző volt kereskedésünkre. Tapasztalt kollégáink továbbra is valamennyien a kedves ügyfeleink szolgálatára állnak, új Renault-Dacia Márkakereskedésünkben.

 

Minőségpolitikánk:

„Renault Csorna – egy pozitív gondolat”

5.jpgAA Kristóf Autóház Kft. személy- és kishaszon-gépjárművek értékesítésével és szervízelésüknek teljes körű szolgáltatásaival, valamint előzetes gépjárműfenntartói vizsgálat (műszaki vizsgáztatás) és környezetvédelmi felülvizsgálat (zöld kártya) elvégzésével áll ügyfelei rendelkezésére. A hozzánk fordulóknak a legjobb tudásunk szerint nyújtunk segítséget, hogy éreztessük, mind örömben, mind a problémákban társak vagyunk.

Értékesítőink és műszaki kollégáink mindig a legtökéletesebb kiszolgálással, felkészülten és a legszakszerűbb hozzáértéssel nyújtanak segítséget valamennyi ügyfelünk számára.

Engedje meg, hogy segítsünk Önnek is megvalósítani álmait, felülmúljuk elvárásait, mert bennünk nem csak egy kereskedésre talált, hanem egy barátra is! Igyekszünk a Renault által garantált jó minőségű járművekkel, alkatrészekkel, felszerelési eszközökkel és magas színvonalú, jól szervezett szolgáltatással elérni bizalmát, hogy Ön is megelégedettséggel távozzon. Szeretnénk, ha Renault-jára néznek, mindig elismerően nyilatkozzanak otthon és barátai körében márkakereskedésünkről és szolgáltatásainkról.

Számunkra fontos a megfelelő és kölcsönösen hasznos partner-kapcsolattartás, ami egy zökkenőmentes munkafolyamatnak is a feltétele. Alvállalkozóinkat és beszállítóinkat folyamatosan értékeljük az ISO 9001 szerinti Minőségirányítási Rendszerének következetes alkalmazásával. Fontosnak tartjuk a rövid szállítási és javítási határidőket, melyek persze nincsenek a versenyképes árak rovására. Megköveteljük az igényes, és korrekt munkavégzést, amihez természetesen kapcsolódik a garancia.

5.jpgACéljaink elérése és a folyamatos jobbítás a vezetőség feladata is. Vezetőségünk ezért biztosítja a megfelelő, nyugodt, biztonságos munkakörülményeket, kulturált, és a kor elvárásainak megfelelő technológiával felszerelt hátteret és a folyamatos szakmai továbbképzést. Mindezzel öntudatos, minőségi munkavégzésre ösztönözzük kollégáinkat, hogy fokozzuk munkánk hatásosságát és a cég eredményességét, bevonva ezzel őket is célkitűzéseink elérésébe.

Célunk, hogy ebben a járműkereskedelemben és járműfenntartói tevékenységben tapasztalható, egyre kiéleződő piaci versenyben helyzetünket megőrizzük, illetve tovább növeljük piaci részesedésünket. Ehhez elengedhetetlen a folyamatos újítás, befektetés, amit lehetőségeinkhez mérten próbálunk kihasználni.

További célunk, hogy megfeleljünk a társadalmi, környezetvédelmi és a felettes partner igényeinek, elvárásainak az ISO Minőségirányítási Rendszerének szem előtt tartásával. Vállalásunkat a növekvő ügyfélkör pozitív visszajelzésein túl az üzleti eredményeink is igazolják. A rendszeres vezetői elemzések eredményét figyelembe véve tevékenységünket folyamatosan fejlesztjük, jobbítjuk úgy, hogy ez ne menjen a vevői és dolgozói megelégedettség rovására.

Márkáink