Új Sandero

sandero_cover.png

DACIA SANDERO MODELLEK KÉSZLETRŐL, AZONNALI ÁTVÉTELI LEHETŐSÉGGEL!

KÉSZLETEN LÉVŐ MODELLEK MOST AKÁR 420 000 Ft ÁRELŐNNYEL!

Válasszon Új Dacia Sanderót forint alapú finanszírozással, akár FIX 3,9% THM-től!*

AJÁNLATKÉRÉS

kezdő listaár**

5 349 000 Ft

HÍVJA ÉRTÉKESÍTŐ KOLLÉGÁNIKAT!
+36 30 438 5595, +36 20 800 9856 

ÁRLISTA LETÖLTÉSE  IRÁNY A KÉSZLET

FINANSZÍROZÁSI AJÁNLATOK


 

sandero1.jpg

A MODERN ÉS ROBUSZTUS VÁROSI AUTÓ


Robusztus vonalak, új orr-rész a márka egyedi, Y-alakú új LED-fényjegyével: az Új Sandero teljesen megújult külsővel várja Önt. A belső tér a kategória egyik legtágasabb méretével, csomagterével és praktikus tárolóhelyeivel igyekszik a mindennapok kihívásait még kellemesebbé tenni. 

FOTÓGALÉRIA MEGTEKINTÉSE

 

 

KÖNNYED UTAZÁSI ÉLMÉNY

 

dacia-sandero-bji-ph1-006_ig_w400_h225.jpg

 

ÚJRATERVEZETT MŰSZERFAL

Az újragondolt műszerfal egyszerűsíti a mindennapokat, mivel egy központi helyre csoportosítja az Új Sandero legfontosabb kezelőszerveit.

dacia-sandero-bji-ph1-007_ig_w400_h225.jpg

 

MAGASSÁGBAN ÉS MÉLYSÉGBEN IS ÁLLÍTHATÓ KORMÁNY

Élvezze az optimális vezetési pozíciót az, egyedi funkciónak köszönhetően, amelynek segítségével a kormányt magasságban és mélységben is beállíthatja.

dacia-sandero-bji-ph1-008_ig_w400_h225.jpg

 

OPTIMÁLIS HŐKOMFORT

Az egész utazás alatt megfelelő hőkomfortban lesz része az automatikus klímaberendezésnek köszönhetően.

dacia-sandero-bji-ph1-009_ig_w400_h225.jpg

 

KÉNYELMES UTASTÉR

Elöl nagyobb vállszélesség, hátul nagyobb térdhely - az Új Sandero utasterében az utasoknak 100%-os kényelemben lehet részük.

dacia-sandero-bji-ph1-010_ig_w400_h225.jpg

 

NAGY TÁROLÓHELYEK

Mobiltelefon, kulcsok, szemüveg, tárca... az Új Sandero középső konzolján elérhető számos, könnyedén hozzáférhető tárolóhelynek köszönhetően rendszerezheti a mindennapok során használt tárgyait.

dacia-sandero-bji-ph1-011_ig_w400_h225.jpg

 

TÁGAS CSOMAGTÉR

Nem biztos benne, hogy hány bőrönd fér be? Ne aggódjon! A csomagtér tágas méreteinek köszönhetően könnyedén magával vihet bármennyit. 

 

MODERN TECHNOLÓGIA

 

 

2.jpg

 

Media Nav és Media Display

A vezeték nélküli okostelefon tükrözéssel a nagy, 8’’-os érintőképernyőn úgy tekintheti meg az összes fontos információt, hogy közben a szemét le se kell vennie az útról. Telefon, rádió, GPS navigáció, multimédia… Az okostelefonját könnyedén csatlakoztathatja a Bluetooth®, a jack- vagy az USB-csatlakozók segítségével. A 6 beépített hangszórónak köszönhetően egyedi hangzásvilágban lehet része. A 4 beépített hangszóró lehetővé teszi, hogy utazás közben a kedvenc zenéit hallgathassa. 

xabd_p20dacia_p20-_p20nieuwe_p20sandero_p20-_p20media_p20control_p20en_p20de_p20dacia_p20media_p20control-app.jpg_qitokjteucdud.pagespeed.ic.y1gmigfqki__1_.jpg

 

Dacia Media Control alkalmazás

Az új Media Control rendszer rádióval és Bluetooth®-os telefonkapcsolattal van felszerelve, az információkat pedig a 3,5''-os digitális műszeregységen jeleníti meg, így a hangrendszert akár a kormányról is vezérelheti. A könnyebb vezetés érdekében a Dacia Media Control alkalmazáson keresztül könnyedén hozzáférhet a kedvenc navigációs rendszeréhez a telefonjáról, illetve a képernyőn akár a rádiót is megjelenítheti. Az első ajtókba 2 hangfal van beépítve. 

 

 

 

Megtetszett? 

 

HÍVJA ÉRTÉKESÍTŐ KOLLÉGÁNIKAT!
+36 30 438 5595, +36 20 800 9856 

 

 

Személyes adatok

Pole je povinné
Pole je povinné
Pole je povinné
Pole je povinné

Érdekel ez az autó:

Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy megad pár további információt.
Pole je povinné

__legal_notice__
Pole je povinné

*Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, nyíltvégű és zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 20% kezdő lízingdíj, valamint minimum 24 hónap és maximum 84 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft) jogosult az ügyfélre tovább hárítani. THM: 3,9% - 5,9%. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. Az akció új, meghatározott alvázszámúDacia személygépjárművekre érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció 2023. május 31. napjáig vagy visszavonásig tart.    

Új Dacia Sandero vegyes fogyasztás l/100 km: 5,2 – 7,4 CO2-kibocsátás g/km: 108 -131. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.

Márkáink