Új Dacia Jogger

jogger_cover.png

 

A MEGÚJULT, 7 SZEMÉLYES CSALÁDI AUTÓ

Az Új Dacia Jogger egyedi és sokoldalú stílusának a kulcsa, hogy egyszerre ötvözi a kombik méretét, az egyterűek kényelmét és a SUV-k előnyeit.

kezdő listaár 6 589 000 Ft

NAGYCSALÁDOSOK AUTÓVÁSÁRLÁSI TÁMOGATÁSÁVAL

4 089 000 Ft-tól!

 

ÁRLISTA LETÖLTÉSE

 

HÍVJA ÉRTÉKESÍTŐ KOLLÉGÁNIKAT!

+36 30 438 5595

+36 20 800 9856 

KIVÁLÓAN VARIÁLHATÓ

Az 5 és 7 személyes verzióban is választható Új Dacia Jogger kiválóan ötvözi a kényelmet és a tágas tereket! A számos konfigurációs lehetőségnek köszönhetően az autót a saját felhasználási módjának megfelelően alakíthatja ki.

 

FOTÓGALÉRIA MEGTEKINTÉSE

 

jogger_belso.jpg

 

UTAZZON AZ EGÉSZ CSALÁDDAL

A 7 teljes értékű ülőhelynek köszönhetően kényelmesen utazhat családja vagy akár barátai körében. Az utasok a második és a harmadik üléssorban is tágas helyet kapnak. Az Új Dacia Jogger 7 személyes változata eleget tesz minden kívánságának! A harmadik üléssor lendöntésével tágas csomagteret kaphat, hogy minden szükséges csomagot magával vihessen.

 

HÍVJA ÉRTÉKESÍTŐ KOLLÉGÁNIKAT!

+36 30 438 5595

+36 20 800 9856 

 

MINDEN SZINTEN FELSZERELVE

 

KÉNYELEM ÉS SOKOLDALÚSÁG

 

jogger_tetolec.jpg
jogger_belsoulesek.jpg
jogger_asztal.jpg

 

Moduláris tetőrudak

A családdal utazni indulnak? Sportolna egyet a hétvégén? Induljon útnak szabadon, korlátok nélkül! Helyezze a szállítani kívánt elemeket közvetlenül a tetőrudakra vagy szereljen fel egy tetőcsomagtartót pillanatok alatt. Ezeket az ötletes kialakítású, moduláris tetőrudakat a saját igényeinek megfelelően állíthatja be. Útra fel!

 

24 liter tárolóhely

Az Új Dacia Jogger a számtalan okosan kialakított, bárki számára könnyedén elérhető tárolóhellyel rengeteg helyet biztosít az utasai számára.

 

Csúsztatható asztalkák

Mi mindenki kényelmére gondoltunk! Az utastér hátsó részében gyermekei a csúsztatható asztalkáknak köszönhetően kedvükre alakíthatják ki a saját utazóterüket.

 

MULTIMÉDIA

Az Új Dacia Jogger verziójától függetlenül az autó utasterében egy teljes értékű multimédiás rendszert ismerhet meg!

 

multimedia1.jpg
multimedia2.jpg
navi.jpg

 

Media Control

Okostelefonhoz használható dokkolóegység, 3,5“-os digitális műszeregységen megjelenő kijelző, vezérlők a kormány mögött és két hangszóró - a Media Control leegyszerűsíti az utazásokat. Ismerje meg a lehetőségeket - csatlakoztassa az okostelefonját a Bluetooth® vagy a Dacia Media Control alkalmazás segítségével. Használja kedvenc navigációs rendszerét és hallgassa kedvenc zeneszámait!

 

Media Display

Ismerje meg a Media Display rendszerben rejlő lehetőségeket! A 4 hangszóró mellett a nagy méretű, 8“-os érintőképernyő segítségével könnyedén átláthatja az elérhető funkciókat. Az intuitív kezelőfelületen keresztül használható a Bluetooth®, illetve az Android AutoTM és a Apple CarPlayTM is.

 

MEDIA NAV

Rádió, multimédia, az Android AutoTM és az Apple CarPlayTM használata vezeték nélkül... A MEDIA NAV használata mellett semmiben sem szenved majd hiányt! A 6 beépített hangszórónak köszönhetően kedvenc zeneszámai kiváló minőségben szólalnak meg az autó utasterében. Az gazdag felszereltségében megtalálható a beépített navigációs rendszer is, hogy Ön mindig korlátok nélkül utazhasson.

 

TECHNOLÓGIA

 

fenyszoro.jpg
fek.jpg
kartya.jpg

 

LED-es tompított fényszórók

Válassza a biztonságot! Az Új Dacia Jogger fényszórói bármilyen körülmények között automatikusan bekapcsolnak, így biztosítva Önnek az optimális láthatóságot.

 

Elektromos parkolófék

A könnyen kezelhető elektromos parkolófék nagyobb vezetési kényelmet biztosít.

 

Automata Dacia Kártya

Automata ajtózárak és motorindítás! Az ajtózárak működése és a motor indítása soha nem volt még olyan egyszerű, mint az Új Dacia Jogger esetében, ugyanis az automata Dacia Kártya mindenről gondoskodik – legyen az a zsebében vagy akár a táskájában.

 

HÍVJA ÉRTÉKESÍTŐ KOLLÉGÁNIKAT!

+36 30 438 5595

+36 20 800 9856 

 

 

VEZETÉSTÁMOGATÓ ÉS BIZTONSÁGI RENDSZEREK

VEZESSEN NYUGODTAN!

vezetes1.jpg
vezetes2.jpg
vezetes3.jpg

 

Parkolóradar és tolatókamera

 

Holttérfigyelő rendszer

 

Aktív vészfékező rendszer (AEBS)

vezetes4.jpg
vezetes5.jpg
vezetes6.jpg

 

Emelkedőn elindulást segítő rendszer

 

 

Sebességszabályozó

 

 

Fényszórók automatikus felkapcsolása

 

VÁLASSZA KI AZ ÖNNEK MEGFELELŐ VERZIÓT!

 

HÍVJA ÉRTÉKESÍTŐ KOLLÉGÁNIKAT!

+36 30 438 5595

+36 20 800 9856 

*A finanszírozási ajánlat kizárólag a 2022. 09. 20. és 2022. 10. 10. között Dacia Jogger Essential ECO-G 100 - 7 üléses - modellre igényelt és legkésőbb 2022. 11. 09-ig megkötött és folyósított zárt végű pénzügyi lízing szerződésekre érvényes. A feltüntetett 1500,- Ft-os napidíj, 45 000 Ft-os havidíj figyelembevételével, 30 napos hónappal számolva került meghatározásra.  A megadott napi díj összege 6 909 000 Ft bruttó vételár, 2 500 000 Ft állami támogatást tartalmazó 4 421 770 Ft kezdőbefizetés, 48 hónapos futamidő és 25% kiemelt utolsó lízingdíj esetén, 14,71% fix kamat mellett érvényes. A megadott feltételekkel a finanszírozás összege: 2 487 240,-Ft, a futamidő alatt fizetendő kamat összege: 1 283 218,-Ft, a teljes visszafizetendő összeg: 3 770 458,-Ft. 

A THM meghatározása a 2022. 09. 19. napján aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. ** Az 5 év vagy 100.000 km garancia kizárólag Renault Credit finanszírozás esetén érvényes, visszavonásig. A garancia részletes feltételeit a DACIA Általános Jótállási Feltételek és G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Előbbiek a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érintik. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Dacia Márkakereskedőjét, aki a Finanszírozó pénzügyi szolgáltatásának közvetítőjeként jár el.

Márkáink