Új ZOE

ren21_zoe-newci-tamogatas_dealer_print_a5_fekvo-v5-preview.png

ZOE modellek most 1,5 millió Ft Renault + 2,5 millió Ft állami támogatással!*

ZOE készletről, akár azonnal 2,5 millió Ft Renault + 2,5 millió Ft állami támogatással*
és ráadás 100 000 Ft értékű MOL Plugee ajándékutalvánnyal!**


KÉRJEN AJÁNLATOT MÉG MA! 
HÍVJA ÉRTÉKESÍTŐ KOLLÉGÁNIKAT!
+36 20 916 8202, +36 20 800 9856 

Megérkezett az idei elektromos autó vásárlási pályázat


 

2021. június 14-től újra igényelhető állami támogatás elektromos járművek vásárlásához.

A legfontosabb változások a 2020-as rendszerhez képest az alsó sávhatár emelése, a felső sávban a támogatás összegének emelkedése, valamint a 7 vagy többszemélyes autókra a magasabb sávhatárok alkalmazása.

Van azonban egy érdekes kivétel, pontosabban engedmény: a 7 vagy többszemélyes autókra a két sáv közötti határ 12 helyett 14 millió forint, a felső határ pedig 15 helyett 17 millió forint. Mivel jelenleg még érvényben van a háromgyerekes családok 2,5 millió forintos támogatása 7 üléses személyautó vásárlására, így 14 millió forintig összesen 5 millió, a maximum 17 millió forintba kerülő 7 üléses autókra összesen 4 millió forintos támogatás vehető igénybe, amennyiben a két program kombinálható marad.

elektromos_auto_tamogatas_tablazat.png

Az idei keretösszeg összesen 3 milliárd forint, de ez három szakaszban pályázható meg. A pályázatok benyújtására 2021. június 14. 08:01 perctől szakaszosan, illetve a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig van lehetőség.

benyujtasi_idoszak.png

Két további lényeges részlet a pályázattal kapcsolatban, hogy ebben a pályázatban cégek, vállalkozások nem pályázhatnak, ezen kívül érvényes megrendelés szükséges a pályázat benyújtásához, melynek dátuma nem lehet régebbi, mint a pályázat kiírása (azaz 2021.05.17.)

A lakosság részére szóló pályázati anyagot ide kattintva találja meg. 

 

A taxiként használt autók megvásárlásának támogatására az állam külön programot indított.

 

A taxisoknak szóló pályázati anyagot ide kattintva lehet letölteni.

 

 

1170x650_zoe.jpg

ÚJ RENAULT ZOE 

Főbb szériafelszereltségek

 • 16" ELECTIVE könnyűfém keréktárcsák
 • Sebességkorlátozó táblákat felismerő rendszer navigáció nélkül
 • Sávelhagyásra figyelmeztető és sávtartó rendszer
 • Tempomat sebességszabályozó és -korlátozó funkcióval
 • Automata parkolófék Auto-Hold funkcióval
 • Automata Renault Kártya
 • Elektromos ablakemelők elöl és hátul, impulzív a vezetőnél
 • Automata távolsági fényszóró vezérlés
 • EASY LINK 7" DAB multimédia rendszer navigáció nélkül, Arkamys® hangrendszer - 6 hangszóróval, Bluetooth® kihangosítás

 

A városi elektromos kisautó, amely felvillanyozza a mindennapjait!

 • Modern és dinamikus dizájn, karakteres vonalak és egy csipet pimaszság...
 • Az Új ZOE személyisége felrázza a hétköznapokat. Minden elemében elektromos!
 • Akár 395 km-es hatótáv (WLTP*)
 • Az Új ZOE számos vezetéstámogató technológiával van ellátva, amelyek fokozzák a biztonságot és könnyű manőverezést tesznek lehetővé. 

 

* WLTP hatótávolság (Worldwide Harmonized Light vehicles Test Procedure, szabványosított ciklus: 57%  városi vezetés, 25% külvárosi vezetés, 18% országúti vezetés) a 15"-os felnikkel szerelt Új ZOE  Life verzió esetén.

 

1170x650_zoemix.jpg

 

arilsta_re.png    brosura_re.png

*A kedvezmény 2021.05.17 napjától 2021.06.30 napjáig vagy visszavonásig,  a készlet erejéig érvényes, minden Új ZOE Intens R135 Z.E. 50 gépkocsira, metálfényezés opció választása esetén, az alábbi feltételekkel.. A feltüntetett kedvezmény az elektromos gépjármű beszerzésékre vonatkozó állami pályázat alapján elnyerhető 2 500 000 Ft támogatást, és sikeres pályázat esetén, a gépkocsi hivatalos listaárából adott további 2 500 000 Ft árengedményt tartalmaz. A támogatást a Magyar Állam nyújtja, a támogató által meghatározott feltételekkel. A Renault a pályázat eredményéért nem vállal felelősséget. **A magyarországi Renault Márkakereskedéseknél 2021. 05.15 után eladott első 50 db ZOE modell mellé 100 000 Ft értékű MOL Plugee ajándékutalványt adunk, a MOL általános szerződési feltételei szerint. Új Renault ZOE Intens R135 Z.E. 50 vegyes fogyasztás Wh/km: 169, l/100 km: 0; CO2 -kibocsátás g/km: 0, Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2 -kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. Bővebb információkért keresse fel a www.renault.hu/wltp oldalt. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2 -kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. A gépjármű tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépjármű terhelése, az időjárási viszonyok továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. Részletek a Renault Márkakereskedéseknél! A képek illusztrációk.

Renault ZOE Intens R135 Z.E. 50 vegyes fogyasztás Wh/km: 169, l/100 km: 0; CO2-kibocsátás g/km: 0, Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. Bővebb információkért keresse fel a www.renault.hu/wltp oldalt. A 395 km-es hatótáv Renault ZOE R110 Z.E. 50 verzió esetén érvényes kombinált használat módban, WLTP vizsgálati eljárás szerint Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. A gépjármű tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépjármű terhelése, az időjárási viszonyok továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. Részletek a Renault Márkakereskedéseknél! A képek illusztrációk.


Renault ZOE R110 Z.E. 50 vegyes fogyasztás Wh/km: 169, l/100 km: 0; CO2-kibocsátás g/km: 0. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.

Márkáink