VÁLLALKOZÁSÁNAK ÚJ JÁRMŰRE VAN SZÜKSÉGE?

Válasszon Renault kishaszongépjárművet és éljen a Széchenyi Lízing GO! konstrukció adta kedvezményes lehetőségekkel, az állami támogatással elérhető fix 2,5%/év kamattal!1

 

kavosz_khj.jpg

 

Részletekért hívja kollégáinkat!

Millei Róbert +36 20 800 9856

Kristóf László +36 20 916 8202

 

A Magyar Kormány által meghirdetett gazdaság-újraindítási akcióterv keretében a Széchenyi Kártya Újraindítási Program bevezetéséről szóló 1368/2021. (VI.10.) Korm. határozat alapján kidolgozásra került a Széchenyi Újraindítási Lízingkonstrukció.

A KONSTRUKCIÓ KERETEIN BELÜL 2,5% FIX ÜGYLETI KAMATTAL FINANSZÍROZZUK A RENAULT SZEMÉLY- ÉS KISHASZONGÉPJÁRMŰ MODELLEKET KIZÁRÓLAG HAZAI MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK (KKV) RÉSZÉRE.

Finanszírozható gépjárművek:

 Új és használt (8 éves korig) személy- és kishaszongépjárművek

Érvényesség:

 Visszavonásig2

Konstrukció:

 Zárt-, nyíltvégű pénzügyi lízing

Kamatozás:

 FIX

Ügyfél által fizetendő ügyleti kamat (nettó):

 2,5%/év3

Minimum finanszírozott összeg:

 1 000 000 Ft

Minimum önerő:

 Zárt-, nyíltvégű esetén 20%, (Zártvégű ÁFA visszaigénylés esetén 30%)

Futamidő:

 24-84 hónap (nyíltvégű pénzügyi lízing esetén maximum 72 hónap)

Biztosítás:

 CASCO biztosítás megkötése kötelező

Finanszírozható Ügyfelek:

 Minden olyan (akár kezdő, egy teljes lezárt évvel nem rendelkező) KKV, amely megfelel a Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzatának -   Széchenyi Újraindítási Lízingkonstrukció Szabályzatában (a továbbiakban: Lízingszabályzat) meghatározott feltételeknek.

Ügyfél által fizetendő kezelési költség (nettó):

 0%/év4

 

 

intra-company-transferees.jpg

AZ IGÉNYLÉS FOLYAMATÁNAK FŐBB LÉPÉSEI

1. lépés: Válassza ki lízingelni kívánt eszközét Renault márkakereskedőjénél és kérjen ajánlatot Széchenyi Lízing Go! konstrukcióban történő RCI Finanszírozásra.

2. lépés: A támogatás igénylésének elindítását a Vállalkozás kezdeményezheti személyesen a KAVOSZ Zrt. regisztráló irodáiban (meghatalmazással a kereskedés is eljárhat az ügyfél nevében), illetve online. Személyes azonosítás mindkettő esetben kötelező. Az igényléshez kapcsolódó további részletek a KAVOSZ honlapján érhetőek el.

3. lépés: A KAVOSZ Zrt. a rendelkezésre álló dokumentumok és információk alapján ellenőrzi, hogy a konstrukcióban történő részvételt kizáró körülmények nem állnak-e fenn a Vállalkozással szemben.

4. lépés: A befogadást követően az igénylés továbbításra kerül az UniCredit Leasing Hungary Zrt. számára.

5. lépés: Az UniCredit Leasing Hungary Zrt. értesítést küld a kereskedésnek, hogy a lízingszerződés megköthető.

renault-express-van.jpg

 

ÚJ RENAULT EXPRESS VAN

Kezdő listaár 5 125 000 Ft

Kiemelt céges kedvezmények egy autóra is!

Éljen a Széchenyi Lízing GO! konstrukció adta kedvezményes lehetőségekkel, az állami támogatással elérhető fix 2,5% kamattal!1

renault-new-trafic-exterior-front-720x405px.jpg

 

RENAULT TRAFIC

Kezdő listaár 7 250 000 Ft

Kiemelt céges kedvezmények egy autóra is!

Éljen a Széchenyi Lízing GO! konstrukció adta kedvezményes lehetőségekkel, az állami támogatással elérhető fix 2,5% kamattal!1

master2_640x360.png

 

ÚJ RENAULT MASTER

Kezdő listaár 7 710 000 Ft

Kiemelt céges kedvezmények egy autóra is!

Éljen a Széchenyi Lízing GO! konstrukció adta kedvezményes lehetőségekkel, az állami támogatással elérhető fix 2,5% kamattal!1

 

Részletekért hívja kollégáinkat!

Millei Róbert +36 20 800 9856

Kristóf László +36 20 916 8202

 

A Széchenyi Lízing Go! konstrukcióban a kis- és középvállalkozásokról, fejlődésük támogatásáról szóló 2004. évi XXXIV. törvény rendelkezései szerint vállalkozásnak minősülő azon jogalanyok vehetnek részt, amelyek megfelelnek a konstrukció igénybevételének módjáról és feltételeiről szóló, mindenkor hatályos Lízingszabályzatban meghatározott feltételeknek. Az állam az Innovációs és Technológia Minisztérium útján a mindenkori hatályos kormányhatározat(ok), ill. jogszabályok alapján biztosít támogatást, amennyiben az ehhez szükséges fedezet rendelkezésre áll. A finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel a Renault weboldalát vagy Renault Márkakereskedőjét, aki a Finanszírozó pénzügyi szolgáltatásának közvetítőjeként jár el. A Széchenyi Lízing GO! igénylésének módjáról, a konstrukció feltételeiről tájékozódjon a https://www.kavosz.hu/lizing/szechenyi-lizing-go/ weboldalon elérhető leírásokból, valamint a kapcsolódó Lízingszabályzatból és annak mellékleteiből.


Átmeneti jogcímen nyújtott támogatás esetén a lízingszerződés megkötésére 2022. június 30-ig van lehetőség

 

Bruttó kamat: 9,0%, az állami támogatással csökkentett, fizetendő nettó kamat 2,5%/év


Kezelési költség: 0,5%/év, az állami támogatással csökkentett, fizetendő költség 0 Ft.

Márkáink