Új Renault ZOÉ

1170x650_zoemix.jpg

 

 

zoe_1280x695.png

ÚJ RENAULT ZOE ZEN R.135

Már 7 859 000 Ft-tól*

Főbb szériafelszereltségek
 • 16" ELECTIVE könnyűfém keréktárcsák
 • Sebességkorlátozó táblákat felismerő rendszer navigáció nélkül
 • Sávelhagyásra figyelmeztető és sávtartó rendszer
 • Tempomat sebességszabályozó és -korlátozó funkcióval
 • Automata parkolófék Auto-Hold funkcióval
 • Automata Renault Kártya
 • Elektromos ablakemelők elöl és hátul, impulzív a vezetőnél
 • Automata távolsági fényszóró vezérlés
 • EASY LINK 7" DAB multimédia rendszer navigáció nélkül, Arkamys® hangrendszer - 6 hangszóróval, Bluetooth® kihangosítás

 

A városi elektromos kisautó, amely felvillanyozza a mindennapjait!

 • Modern és dinamikus dizájn, karakteres vonalak és egy csipet pimaszság...
 • Az Új ZOE személyisége felrázza a hétköznapokat. Minden elemében elektromos!
 • Akár 395 km-es hatótáv (WLTP*)
 • Az Új ZOE számos vezetéstámogató technológiával van ellátva, amelyek fokozzák a biztonságot és könnyű manőverezést tesznek lehetővé. 

 

* WLTP hatótávolság (Worldwide Harmonized Light vehicles Test Procedure, szabványosított ciklus: 57%  városi vezetés, 25% külvárosi vezetés, 18% országúti vezetés) a 15"-os felnikkel szerelt Új ZOE  Life verzió esetén.

 

 

zoe2.jpg

zoe_hatotavolsag.png             zoe_allami_tamogatas.png

 

 

szamoljon.jpg

 

Elektromos autó vásárlását tervezi vállalkozása számára? 

Vegye igénybe az energiahatékonysági beruházási adókedvezményt!

Miért érdemes az energetikai adókedvezményt választani?

 

Tovább olvasom...

 

 

 

 

ajanlatot_kerek.png     arlista.png

 

JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE!  
KÉRJEN AJÁNLATOT MÉG MA! 
HÍVJA ÉRTÉKESÍTŐ KOLLÉGÁNIKAT!
+36 20 916 8202, +36 20 800 9856 

 

*A kedvezmény 2020. 05. 21-től a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes, minden Új Renault ZOE R135 gépkocsira, metálfényezés opció választása esetén, magánszemélyek és jogi személyek részére, az alábbi feltételekkel. A feltüntetett kedvezmény a „Megfizethető árú elektromos gépjármű és segédmotoros kerékpár (robogó) beszerzésének támogatására” vonatkozó sikeres pályázat alapján elnyerhető 2 500 000 Ft támogatást, és a gépkocsi hivatalos listaárából adott további 1 500 000 Ft árengedményt tartalmaz. Az állami támogatást az Innovációs és Technológiai Minisztérium nyújtja, a támogató által meghatározott feltételekkel. A Renault a pályázat eredményéért nem vállal felelősséget. Az állami támogatás 2020. június 15-től igényelhető és a pontos feltételei az alábbi oldalon tekinthetők meg: https://elektromobilitas.ifka.hu/

Új Renault ZOE Intens R135 Z.E. 50 vegyes fogyasztás Wh/km: 169, l/100 km: 0; CO2-kibocsátás g/km: 0, Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. Bővebb információkért keresse fel a www.renault.hu/wltp oldalt. A 395 km-es hatótáv Új Renault ZOE R110 Z.E. 50 verzió esetén érvényes kombinált használat módban, WLTP vizsgálati eljárás szerint Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. A gépjármű tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépjármű terhelése, az időjárási viszonyok továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. Részletek a Renault Márkakereskedéseknél! A képek illusztrációk.

Új Renault ZOE R110 Z.E. 50 vegyes fogyasztás Wh/km: 169, l/100 km: 0; CO2-kibocsátás g/km: 0. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.

Márkáink
Renault Dacia