Új Renault ZOÉ

1170x650_zoemix.jpg

 

 

zoe_1280x695.png

ÚJ RENAULT ZOE 

KÉSZLETRŐL AZONNAL!

Főbb szériafelszereltségek
 • 16" ELECTIVE könnyűfém keréktárcsák
 • Sebességkorlátozó táblákat felismerő rendszer navigáció nélkül
 • Sávelhagyásra figyelmeztető és sávtartó rendszer
 • Tempomat sebességszabályozó és -korlátozó funkcióval
 • Automata parkolófék Auto-Hold funkcióval
 • Automata Renault Kártya
 • Elektromos ablakemelők elöl és hátul, impulzív a vezetőnél
 • Automata távolsági fényszóró vezérlés
 • EASY LINK 7" DAB multimédia rendszer navigáció nélkül, Arkamys® hangrendszer - 6 hangszóróval, Bluetooth® kihangosítás

 

A városi elektromos kisautó, amely felvillanyozza a mindennapjait!

 • Modern és dinamikus dizájn, karakteres vonalak és egy csipet pimaszság...
 • Az Új ZOE személyisége felrázza a hétköznapokat. Minden elemében elektromos!
 • Akár 395 km-es hatótáv (WLTP*)
 • Az Új ZOE számos vezetéstámogató technológiával van ellátva, amelyek fokozzák a biztonságot és könnyű manőverezést tesznek lehetővé. 

 

* WLTP hatótávolság (Worldwide Harmonized Light vehicles Test Procedure, szabványosított ciklus: 57%  városi vezetés, 25% külvárosi vezetés, 18% országúti vezetés) a 15"-os felnikkel szerelt Új ZOE  Life verzió esetén.

 

 

zoe2.jpg

zoe_hatotavolsag.png             zoe_tamogatassal.png

 

 

szamoljon.jpg

 

Elektromos autó vásárlását tervezi vállalkozása számára? 

Vegye igénybe az energiahatékonysági beruházási adókedvezményt!

Miért érdemes az energetikai adókedvezményt választani?

 

Tovább olvasom...

 

 

 

 

ajanlatot_kerek.png     arlista.png

 

JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE!  
KÉRJEN AJÁNLATOT MÉG MA! 
HÍVJA ÉRTÉKESÍTŐ KOLLÉGÁNIKAT!
+36 20 916 8202, +36 20 800 9856 

 

A kedvezmény 2021.01.01-től a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes, minden Renault ZOE R135 gépkocsira, metálfényezés opció választása esetén, magánszemélyek és jogi személyek részére. A feltüntetett kedvezmény gépkocsi hivatalos listaárából adott 1 500 000 Ft árengedményt tartalmaz. 2 A Renault ZOE a Datahouse Kft. statiszikái alapján az új elektromos személygépjármű forgalomba helyezés „B-kisautó” szegmensében első helyezést ért el (vizsgált időszak: 2020. január 1 – december 31.). 3 A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja, a márkakereskedések a Finanszírozó pénzügyi szolgáltatásának közvetítőjeként járnak el. *Az 5 év vagy 100.000 km garancia kizárólag Renault Credit finanszírozás esetén érvényes, a megadott időtartam és futásteljesítmény közül a korábbi elérésig. A garancia részletes feltételeit a RENAULT Általános Jótállási Feltételek és a G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. A szerződéses jótállás a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érinti. Az akkumulátorra 8 év vagy 160 000 km garancia vonatkozik (az előbb elért érték erejéig), és garantáljuk, hogy a töltési kapacitás mindig 70% fölött marad. A feltüntetett árak tartalmazzák a regisztrációs adót és az áfát. A kiadványban szereplő képek illusztrációk. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek. A gépjárművek felszereltségét, az árakat és egyéb feltételeket bármikor egyoldalúan módosíthatjuk. A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. A pontos, teljes és részletes tájékoztatás érdekében keresse fel az Önhöz legközelebbi Renault Márkakereskedést! A Renault Hungária Kft. a nyomdai hibákból, az adatok pontatlanságából és a módosításokból eredő tévedésekért való felelősségét kizárja.

Márkáink
Renault Dacia