Új Megane GrandCoupé

meganegrandcoupe_nyito.png
megane_600x380.png

ÚJ RENAULT MEGANE GRANDCOUPÉ 

A vonzó és gondosan kialakított szedán

Kezdő listaár 7 749 000 Ft

Sportos kialakítás, krómozott hűtőráccsal ellátott, újragondolt orr-rész, C-alakú fényjegy, 16“, 17“ és 18“-os felnik, elegáns belső tér számtalan technológiával... Az Új Renault MEGANE GrandCoupé készen a kalandokra. Felkészült az ellenállhatatlan csábításra?

 

Válassza a leginkább Önhöz illő Új MEGANE GrandCoupé verziót!

 

 

AZ UTASTÉR KÉNYELME

Innovatív technológiák


renault-megane-sedan-block3.jpg
untitled-22.png
renault-megane-sedan-block1.jpg

 

RENAULT LINK multimédia rendszer

Készen áll a páratlan vezetési élményre? Az Android Auto™ és az Apple CarPlay™ alkalmazásokkal is kompatibilis RENAULT LINK rendszeren keresztül könnyedén elérheti a multimédiás tartalmakat az Új MEGANE GrandCoupé középső, 9,3”-os érintőképernyőjén.

 

MULTI-SENSE

A MULTI-SENSE segítségével 8 hangulatvilágítás és 4 vezetési mód közül választhat (MySense, Eco, Kényelem és Sport), így kedve szerint szabhatja személyre utazásait: motorreakció- és hang, szervokormány viselkedése vagy a digitális műszeregység személyre szabása...

 

Vezetéstámogató technológiák

Stop & Go adaptív tempomat, Renault Park Assist félautomata parkolóasszisztens, sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, AEBS aktív vészfékező rendszer gyalogosérzékelővel, fáradtságérzékelő rendszer, Head-up display, Automata Renault Kártya… A manőverezést megkönnyítő és a mindennapos biztonságot nyújtó innovatív technológiák segítségével mindig nyugodtan vezethet.

VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREK


renault_park.png

 

RENAULT PARK Automata parkolóasszisztens

Az RENAULT PARK rendszer lehetővé teszi az automatikus parkolási manővereket: Önnek csak irányba kell kapcsolnia a sebességváltót, illetve egy kis gázt adnia, majd a rendszer átveszi az irányítást. Ezt követően nincs szükség a kormánykerék vagy gáz- és fékpedálok vezérlésére.

renault_tolatoradar.png

 

Tolatóradar keresztirányú forgalomfigyeléssel

A fejlett tolatóradar figyelmezteti Önt, amennyiben a parkolóból való kiállása esetén keresztirányú forgalmat észlel. A 180°-os radarok felismerik a közeledő járművet, és hanghatással jelzik is. Ezt kiegészíti továbbá a tolatókamera képe is.

reanult_fekasszisztens.png

 

Aktív vészfékasszisztens gyalogos- és kerékpárosfigyelő funkcióval

Akár városban, akár autópályán közlekedik, elkerülheti az ütközést egy másik járművel, illetve csökkentheti annak hatását. Alacsony sebesség mellett a rendszer képes érzékelni a gyalogosokat és a kerékpárosokat is. Ha a radar ütközés veszélyét észleli, és úgy tűnik, hogy Ön nem reagál, az asszisztens közbelép és aktiválja a fékezést.

További extra ajánlataink


megane_hasznaltauto_beszamitas.png
megane_extra_technologia.png
mesterharmas_finanszirozas.png

 

ajanlatot_kerek180x40.png   arlista_letoltese_180x40.png

 

JELENTKEZZ TESZTVEZETÉSRE!  
KÉRJEN AJÁNLATOT MÉG MA! 
HÍVJA ÉRTÉKESÍTŐ KOLLÉGÁNIKAT!
+36 96 263 838, +36 20 800 9856 

 

 

Jelen árlsita 2021. március 19-től visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes. A finanszírozási ajánlat kizárólag a 2021. 03. 19 után Megane GrandCoupé Zen TCe 140 modellre megkötött zárt végű pénzügyi lízing szerződésekre érvényes visszavonásig. A feltüntetett 67 900,- Ft-os havidíj, 400 000 Ft-os kedvezménnyel csökkentett 6 799 000 Ft bruttó vételár, 2 600 000 Ft kezdőbefizetés, 48 hónapos futamidő és 25% kiemelt utolsó lízingdíj esetén, 5,32% fix kamat mellett érvényes. A megadott feltételekkel a finanszírozás összege: 4 199 000,-Ft, a futamidő alatt fizetendő kamat összege: 651 044,-Ft, a teljes visszafizetendő összeg: 4 850 044,-Ft Reprezentatív példa: Finanszírozás összege: 3 000 000,-Ft, futamidő: 48 hónap, kamat mértéke: 5,17%, kamat típusa: rögzített, kamat összege: 483 614,-Ft, fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 3 483 614,-Ft, havidíj: 42 205,-Ft, kiemelt utolsó lízingdíj: 1 493 135,-Ft, referencia THM érték: 5,37%. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. Az 5 év vagy 100.000 km garancia kizárólag Renault Credit finanszírozás esetén érvényes, a megadott időtartam és futásteljesítmény közül a korábbi elérésig. A garancia részletes feltételeit a RENAULT Általános Jótállási Feltételek és a G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. A szerződéses jótállás a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érinti. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét, aki a Finanszírozó pénzügyi szolgáltatásának közvetítőjeként jár el.

Márkáink