megane_cover.jpg

RENAULT MEGANE

kezdő listaár 8 999 000 Ft

 

Részletes ajánlatért hívja kollégáinkat!

+36 20 800 98 56

+36 20 916 82 02

 

árlista letöltése  brossúra letöltése

4f0f19c43a.jpg

 

 

dizájn

A KOMPAKT ÖTAJTÓS

Harmonikus vonalvezetés, karakteres megjelenés és gondosan kialakított részletek... A vonzó és dinamikus Megane elegáns vonalvezetését a csúcstechnológiás utastér egészíti ki. Készüljön fel az autóra szegeződő tekintetekre!

 

az utastér kényelme

INNOVÁCIÓ A JÓ KÖZÉRZET

ÉS A BIZTONSÁG SZOLGÁLATÁBAN

Technológiáinknak köszönhetően kiváló vezetési élményben lesz része: Renault EASY DRIVE vezetéstámogató technológiák, EASY LINK beépített multimédia rendszer, MULTI-SENSE vezérlők… 

 

 

megane_belso.jpg

 

Dobja fel utazásait az EASY LINK multimédia rendszer segítségével

Készen áll a páratlan élményre? Az Android Auto™ és az Apple CarPlay™ alkalmazásokkal is kompatibilis EASY LINK multimédia rendszeren keresztül az alkalmazásokat és az online szolgáltatásokat könnyedén elérheti a Megane középső, 9,3’’-os képernyőjén.

 

megane_belso2.jpg

 

Személyre szabott vezetési élmény a MULTI-SENSE rendszerrel

Motorreakció- és hang, szervokormány viselkedése, hangulatvilágítás kiválasztása, digitális műszeregység személyre szabása... A MULTI-SENSE segítségével 4 vezetési mód közül választhat (MySense, Eco, Kényelem és Sport), így kedve szerint szabhatja személyre utazásait.

 

megane_belso3.jpg

 

Ismerje meg a Renault EASY DRIVE vezetéstámogató technológiákat

Utazzon teljes nyugalomban! Segítség a hosszabb utakon és nagy forgalomban, Stop & Go adaptív tempomat, AEBS aktív vészfékező rendszer kerékpáros- és gyalogosérzékelővel… Innovációinknak köszönhetően vezetéstámogató technológiáink nagyobb biztonságot és könnyebb vezetést biztosítanak.  

 

 

verzió

MEGANE R.S. LINE

Megane R.S. Line: sportos elemek, egyedi személyiség.

megane4.jpg

 

A sportosabb autó

A Megane R.S. Line külső megjelenésében érzéki vonalaival, az R.S. választékába tartozó, emblematikus F1 jelöléssel, hátsó lökhárítójával, krómozott kipufogójával, illetve a 17’’-os és 18’’-os felnikkel hívja fel magára a figyelmet. Az autó belső terét a szénfekete és jellegzetes varrással díszített elemek, bőrborítású R.S. kormány, az alumínium sportpedál és a beépített fejtámlákkal ellátott Alcantara® ülések teszik igazán vonzóvá.

 

MEGANE GRANDTOUR

Dizájn, felszereltség, technológiák, motorválaszték… A Megane Grandtour

újradefiniálja a Megane kombi verzióját és új dimenziót ad

az utazásoknak.

 

 

megane5.jpg

 

Az elegáns és variálható kombi

Kifinomult vonalak, kiemelkedő méretű rakodóhossz, tágas és variálható csomagtér, számos tárolóhely – a Megane  kombi verziója eleganciát és sokoldalúságot sugároz.

Egy rövid út a városban vagy egy hosszabb utazás vidékre? Az E-TECH Plug-in Hybrid motorral is választható Megane Grandtour az elektromos autók rugalmasságát és kényelmét (akár 65 km-es hatótáv 100%-ban elektromos módban) a benzinmotoros autókkal ötvözi, így a hatótáv semmilyen szinten nem jelent akadályt. Vezessen gondtalanul!

* WLTP szerinti városi fogyasztás.

 

Részletes ajánlatért hívja kollégáinkat!

+36 20 800 98 56

+36 20 916 82 02

 

árlista letöltése    brossúra letöltése

 

A használtautó-beszámítási ajánlat 2023.03.01. és 2023.03.31. között megrendelt, meghatározott gépjárművekre érvényes, visszavonásig. Részletekről és feltételekről érdeklődjön a márkakereskedésekben!    

Renault Megane vegyes fogyasztás l/100 km: 4,6 – 4,8 CO2-kibocsátás g/km: 119 -130. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.

Márkáink